New Zealand House organisert rundt en spiralende kjerne

  • Neil Fletcher
  • 0
  • 5029
  • 262

Det er et hus i New Zealand som er strukturert som en liten landsby. Den har et stort dobbelthøydeplass i sentrum og flere enkelthistoriske områder organisert rundt seg. Det er også to mezzaninplattformer og en sidebane som bringer huset nærmere en gammel steinmur som er funnet på den tilstøtende eiendommen. det er en veldig fin dynamikk i og rundt huset. Totalt er det 247 kvadratmeter boareal. Huset ble designet av Vaughn McQuarrie og sto ferdig i 2016.

Huset har en helglasert sidefasade som åpner plassene for omgivelsene

Huset er åpent for omgivelsene i begge ender. Den har glaserte fasader som slipper inn mye naturlig lys og utsetter de indre rommene for utsikten som for øvrig er ganske fantastisk. Vi er spesielt fascinerte av måten disse områdene er organisert på. Som vi allerede har nevnt, er de alle samlet rundt et sentralt rom som har et takhøyde med dobbel høyde. En spiraltrapp og en takmontert peis understreker høyden på plassen og fungerer som fokuspunkter.

Utsikten er ganske fantastisk, og det som er flott er det faktum at huset ikke er åpent utsatt for demStue i første etasje vender ut mot dekk og ønsker velkommen til friluftsliv i

Den helikale trappen er ikke bare et funksjonelt element i utformingen av huset, men også et skulpturelt trekk som øker den visuelle appellen og den generelle elegansen, mens den forblir arealeffektiv. Hovedrollen er å tilby tilgang til de to mezzanin-plattformene. Det er en i hver ende av strukturen, og hver har sin egen funksjon. En av plattformene fungerer som det viktigste soveområdet, mens den andre er et arbeidsområde.

Plassene er generelt veldig koselige og imøtekommende, enten de er åpne eller lukkede
MoreINSPIRATION
  • De viktigste materialene som brukes er betong, stål og tre. De utfyller hverandre pent

    Den sentrale plassen i kjernen av huset er den sosiale sonen der familie og gjester samles rundt peisen og nyter den koselige stemningen og beundrer utsikten. Her inne kan du best se materialene som gikk inn i strukturen i rommet. Veggene er laget av ferdige betongplater og bjelkene er laget av stål. De polerte betonggulvene balanseres ut av tretak og romdelere. En og annen aksentfarge lyser innredningen og binder alt sammen på en harmonisk måte.

    I midten av første etasje ligger en vindeltrapp som gir tilgang til mesaninområdeneDet er to mesaninområder, ett på hver side av huset, og de er forbundet med en broEt av mesaninområdene fungerer som arbeidsområde og er ganske koselig og åpent

    De to mezzaninplattformene er forbundet med en gangvei som går langs siden av huset. De forblir separate, hver med sin egen struktur og innredning. Soveområdet er koselig og har eget bad. Tredelere rammer sengen og avgrenser den fra badekaret, samtidig som du sikrer privatliv. Gjestesoverommet som ligger i første etasje er også veldig koselig, og det har også en fin utsikt over hagen. Arbeidsområdet / hjemmekontoret okkuperer den andre mezzanin-plattformen. Det er en åpen plass med flott utsikt over omgivelsene.

    Den andre mezzaninplattformen fungerer som soveplass og er organisert med romdelereDet er et tilleggs soverom i første etasje, for gjester



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Interiørdesign og vakker arkitektur.
En designblogg med ideer for interiørdesign, arkitektur, moderne møbler, designprosjekter og forslag.