Lett fylt bolig blander seg i den californiske åssiden

  • Walter Flowers
  • 0
  • 1211
  • 25

Et hus som smelter sammen i landskapet og kommuniserer med omgivelsene, det er et av målene som mange av oss søker når vi skal bygge, restaurere eller kjøpe bolig. Slik kan vi også beskrive dette vakre hjemmet som ligger i Los Angeles, California.

Dette var et prosjekt av Marmol Radziner, et studio med en helhetlig tilnærming som spesialiserer seg på alt fra arkitekturdesign til interiør, landskap og møbeldesign. En samarbeidsvisjon lar teamet komme med optimale designløsninger for hvert prosjekt og alle rom.

Et av de viktigste kjennetegnene ved denne moderne boligen er dens evne til å blande seg inn i topografien i åssiden og kommunisere med omgivelsene på en naturlig måte. For å sikre slike resultater valgte arkitektene å bruke naturlige materialer og naturlige farger.

Designet er ment å koble innbyggerne til naturen. Det gjør det gjennom vinduer i full høyde, høyt tak og skyvedører i glass. Utearealene er grønne og friske. Den fremre gårdsplassen har frodig grøntområder og gir en frisk touch og litt farge på denne delen av huset.

Baksiden av huset har panoramautsikt over hagen. Denne sonen har en gressplen, et stort basseng, et spa-område, en utepeis og en terrasse. Disse er koblet til de indre rommene gjennom skyvedører i full høyde. Ytterligere mer er bakgården også visuelt koblet til hagen på denne måten.

Det er en viss subtil kontrast mellom det ytre og det indre av huset. Den røde sedertre sidespor er bedre til å gjøre huset til å virke naturlig i omgivelsene, mens de hvite sedertre interiør aksentene er mer egnet for å skape en lys og åpen atmosfære inne i huset.

Inngangen åpner skyvedører i full høyde som fører inn i hovedboligen. Dette sentrale rommet er et lyst rom med åpen planløsning. Det inkluderer kjøkken, spiseplass og stue.

MoreINSPIRATION
  • Det hvite eikeskapet på kjøkkenet gjør at denne plassen føles spesielt varm og innbydende. En lignende rolle spilles av salongbordet i det sentrale salongrommet. Det hvite snittet danner en L-form rundt den og skaper en koselig og innbydende atmosfære. Turkise aksentputer legger til en skvett farge på innredningen og dialog med bassenget synlig gjennom glassveggene.

    Første etasje har også et eget caterer-kjøkken, et vinrom og en gjestesuite med egen privat inngang på siden av huset. Interiørdesignen og innredningen på alle disse områdene er sammenhengende med resten av boligen, og er en fin blanding av varme og kalde farger og materialer.

    Designerne valgte innebygde møbler og plassbesparende møbelløsninger for huset selv om gulvområdet er ganske sjenerøst. Denne strategien gjorde det mulig for dem å skape og opprettholde et veldig enkelt og friskt utseende spesifikt for mange moderne interiører.

    I andre etasje er det private kvartaler. Fire soverom ligger på dette nivået sammen med en semi-privat salong. Soverommene har gulv til tak-vinduer som vender ut mot trærne og vegetasjonen rundt huset.

    Enkle og nøytrale farger med et lite nautisk tema ble brukt her. Tregulvene er supplert med hvite vegger og tak og en og annen berøring av blått i form av veggkunst eller hjørneaksentstoler.

    Badene har dusjkabinett og glassskillevegger som holder et åpent og lyst utseende og atmosfære gjennom hele. Små vinduer gir naturlig lys og gir et glimt av den grønne utsikten.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Interiørdesign og vakker arkitektur.
En designblogg med ideer for interiørdesign, arkitektur, moderne møbler, designprosjekter og forslag.