Design-fremover byleilighet blander materialer og teksturer

  • Nickolas Cameron
  • 0
  • 2734
  • 795

En studie i teksturer og et eksperiment i materialer, denne leiligheten i Bucuresti fremhever sammenstillingen av tre og metall. Sammen skaper disse kontrastmaterialene et design fremover og komfortabelt boareal med en urban beliggenhet.

Et grovt hugget tregulvgulv danner grunnlaget for den moderne designen av Studio 1408 og gir et grunnlag for varme for bruk av strengere materialer andre steder i rommet. Doser med tekstur i form av tilbehør bidrar til kontrastene i hele hjemmet og mykner den ellers industrielle stemningen.

Sofaen fra Lema byr på en fargetopp i stuen. Tittelsnittet ble kalt "Cloud" og ble designet av Francesco Rota for fritt omorganisert, blandet og tilpasset takket være dets organiske former. Den kommer i elleve typer seksjoner, som kan kombineres i uendelige skiftende arrangementer. Sofaens lubben silhuett gir også et snev av pliancy til de stive overflatene som dominerer rommet. Bak sofaen, den 265 design vegglampen fra Flos. den tinnbelagte stålarmaturen gir direkte belysning og den justerbare armen gjør den ekstra funksjonell for hele sofaområdet.

Rett over sofaen er en slående del av veggen som er panelt i Bluesteel. Dette materialet er laget av oppvarming og herding av metallplater i spesielle industrielle ovner. Ved å bringe stålet til 200 grader celsius, tilfeller metallet å gradvis endre fargen i nyanser av gult og rødt, deretter rundt 300 grader, lilla og blå fargetoner. Interessant er at denne teknikken er den samme teknikken som klokkemakere bruker for å temperere klokkedeler.

Bluesteel-panelet gjør den ellers skarpe veggen til et funksjonelt element, perfekt for å tjene som mediesenter i dette moderne rommet. Det lange og lave innebygde skapet er avgjørende for å stuve bort elektronikk og holde plassen ren og ren. Taccia-bordlampen fra Flos ligner et industrielt søkelys og er det perfekte tilbehøret for å gå sammen med den industrielle bluesteelveggen. Designet av Achille og Pier Giacomo Castiglioni, gir indirekte og reflektert lys og er dimbar.

Stuenes åpne planløsning er designet av Studio for å gi huseierne maksimal funksjon med et minimum av visuelle hindringer. Dette gir en ideell flyt for plassen, som er tilrettelagt for å imøtekomme kundenes daglige behov. Mellomrom er flytende og overgangene er definert av arrangementet av møbler. En rekke belysninger, fra lampene i stuen til de innfelte armaturene på kjøkkenet, supplerer rikelig med naturlig lys i hjemmet. Alle er arrangert for å fremheve og forbedre rommet og dets humør.

Kjøkkenet er blottet for håndtak og maskinvare, noe som hjelper til med å opprettholde en elegant og moderne design. Ventilasjonshetten på kokeplaten er også av minimalistisk stil. Ekstra tre, som brukes til det vedlagte spisebordet og vasken, tilfører tekstur og et organisk element. Blandede hårnålsbenstoler gir mye sitteplasser, og bruk av alle metallstolene på enden av bordet holder plassen flytende visuelt.

Den samme blåesteisen fra boområdet brukes som motbakke i vaskeområdet. Ikke bare tilfører dette et industrielt element på kjøkkenet, det forener det åpne rommet ved å gjenta materialet. Stålets farge er også en god kontrast for de dominerende gråtonene i kjøkkenskap, benkeplate og stoler.

MoreINSPIRATION
  • På soverommet danner den samme dempede fargepaletten grunnlaget for innredningen. Tekstur gir nok en gang interessen for rommet, denne gangen via veggoverflaten. Et skjørt design dannet av et bevisst buet sparkelmønster eliminerte behovet for ytterligere veggdekorasjon og gjør en ellers monokrom vegg mer lokkende. Bruken av vegglamper i stedet for en bordstil gjør dem mer til et dekorelement og frigjør plass på nattbordet for noen få tilbehør. Mørkegrå pute-skam gir sengen dybde, som har en hvit polstret hodegjerde.

    På badet er farge foran og midt. En levende aquahylle på bunnen av forfengelighet spiller av de flekkete turkise veggpanelene. Kontrasten mellom metall og stein er en gjentakelse av konseptet i resten av hjemmet, der tre spilles av metall. Den moderne følelsen vektlegges gjennom valg av baderomsinnredning. Forfengeligheten er ikke bare fargerik, men det er en moderne ståstil i stedet for en innebygd variasjon. Den veggmonterte vasken ser ut til å flyte over forfengeligheten og har en avrundet rektangulær form som er veldig aktuell.

    Speilet og den lette veggen er minimalistiske, men fungerer også som et kunstnerisk element når de reflekteres i speilet paneler på motsatt vegg. Refleksjonen ser ut til å gjenta seg uendelig.

    Det andre badet har også de samme flekkete veggfliser, men i en dypere blå farge. Også her er forfengeligheten gjort i tre for å kontrast mot den minimalistiske designen og starkheten på de andre overflatene. En avantgarde bassengstil dominerer forfengeligheten med sin ekstra høyde og tappekran montert på speilet.

    Selv i dusjen har veggmaskinvaren en elegant profil, slik at den mørke, industrielle veggtiden kan forbli fokus. Det betyr ikke at dusjen ikke har alle funksjonene du ønsker: den håndholdte sprøyten er ledsaget av et stort regndusjhode.

    I hele hjemmet skaper kombinasjonen av uventede materialer et dynamisk rom som er moderne, men likevel behagelig og organisk. Det er en design fremleilighet som både er funksjonell og komfortabel.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Interiørdesign og vakker arkitektur.
En designblogg med ideer for interiørdesign, arkitektur, moderne møbler, designprosjekter og forslag.