Koselige familiens hjem flyter over et fiskedam

  • Neil Fletcher
  • 0
  • 4459
  • 1315

Tanken på å svømme med fiskene er ganske dystre, men ikke hvis du bor i dette huset. OF House ligger i Joaquim Egídio i Brasil og ble designet og bygget av Studio Otto Felix i 2016. Det har en L-formet planløsning organisert i to blokker, en som er privat og en dedikert til sosiale aktiviteter. Den har en galvanisert stålkonstruksjon dekket med paneler, slik at det ikke er noen murstein eller betong involvert i prosjektet, og i stedet valgte arkitekten å bruke naturlige materialer som tre og stein for å skape en veldig innbydende og koselig atmosfære i hele eiendommen..

Utformingen av huset viser et sterkt ønske om å innlemme de ytre rommene i stuen

Hagen er innrammet av en steinmur og har et tjern som gjør at det virker som om huset flyter over vannet og det er fisk som svømmer gjennom vegetasjonen og de dekorative steinblokkene. Vannet er helt trygt å svømme i, og opplevelsen er en veldig spesiell. Interiøret i huset er delt inn i to hovedsoner, hvorav den ene er en åpen stue, spisestue og kjøkkenkombo omgitt glass og åpent mot hagen. Denne designen lar masse naturlig lys komme inn i rommet og bringer også naturen inn i stuen på en ganske kreativ måte. Det som er spesielt deilig med dette designet er at selv om det er så åpent for utendørs, føles det også veldig varmt og koselig. Lesehjørnet er et spesielt godt eksempel som gjenspeiler det.

Enkle og naturlige materialer som tre og stein brukes i hele huset i kombinasjon med nøytrale fargerBoområdet er innrammet av et smalt tredekke som ser ut til å flyte over vannetEnkelheten i materialene og fargene skaper en veldig beroligende og innbydende atmosfære i hele huset Det sosiale området i huset er definert flyt og åpenhet, og bringer friluften innDelingen av mellomrom gjøres gjennom glassvegger eller sammenleggbare trepartisjonerPrimærfargene kan være nøytrale, men interiørdekorasjonen er ikke ensformig på noen måte
MoreINSPIRATION
  • Et koselig lesehjørne fullfører planløsningen, og tilfører litt farge på plassenSpiseområdet har en veldig frisk og rolig stemning fremhevet av den hvite aksentveggen og abstrakte kunstverkMed tanke på hvor åpne boarealene er, har denne delen av huset flott naturlig ventilasjonFordelingen og orienteringen av rommene er delvis diktert av utsikten som kan beundres i full praktHuset har en L-formet planløsning, organisert i en sosial hovedsone og en privat blokkTre og stein er de to primære materialene som er omtalt i huset i forskjellige kombinasjonerI tillegg til hovedområdet har huset også et TV-rom, en gjestesuit, serviceområde og master suite i den private blokkenSom vi sa før, blir naturen en del av interiørdesignen og ikke bare i form av panoramautsiktVeggene på badene er sprøhvite og hjelper mellomrommene til å se friske og åpne ut



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Interiørdesign og vakker arkitektur.
En designblogg med ideer for interiørdesign, arkitektur, moderne møbler, designprosjekter og forslag.